Vuoden 2018 äänestys avautuu pian

Positiivisin helsinkiläinen –äänestys on jälleen alkamassa. Vuoden 2018 kilpailu on jo kahdestoista järjestettävä kisa, joka kuuluu Positiivarit Oy:n Vuoden Positiivisin Suomalainen -kilpailuun, jossa Nuorkauppakamarit valitsevat oman alueensa voittajan. Havis Amandan Nuorkauppakamari on järjestänyt Helsingin kilpailua Positiivareiden ja yhteistyökumppaneidensa kanssa vuodesta 2006.

Kilpailun idea on se, että helsinkiläiset äänestävät, kuka on helsinkiläisten mielestä ansainnut positiivisimman helsinkiläisen tittelin ansioidensa, saavutustensa ja asenteensa ansiosta. Helsingin ehdokkaat toimivat aurinkoisina, usein käytännönläheisinä esimerkkeinä positiivisen asenteen vahvuudesta. Ehdokkaiksi tänä vuonna on valittu toimittaja-bloggaaja Julia Thuren, rap-muusikko VilleGalle, avustusjärjestön toiminnanjohtaja Heikki Hursti ja tankotanssin nelinkertainen maailmanmestari Oona Kivelä. Esittelemme sivuilla kunkin ehdokkaan, joihin voi tutustua myös Havis Amandan Instagram -, Linkedin-ja verkkosivuilla havisamanda.com.

Pääyhteistyökumppaninamme toimii Ruoholahden K-Citymarket, joka on aktiivisella otteella mukana tuomassa kilpailuun positiivista virettä ja tarjoamassa palkinnon äänestäjien kesken.

Viime vuoden voittoon ylsi Anni Hautala, jonka positiivinen asenne on ilahduttanut mm. RadioSuomipopin Aamulypsyn kuuntelijoita.

Avaamme äänestyssivut 4.7.2018, jonka jälkeen omaa ehdokastaan voi äänestää sivuilla 25.7. asti. Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme K-Citymarketin lahjakorin sekä lohdutuspalkintona lippuja Serenaan. Voittaja palkitaan 29.8.

Tervetuloa mukaan kilpailuun!