Vuoden 2019 äänestys avautuu pian

Positiivisin helsinkiläinen –äänestys on jälleen alkamassa. Vuoden 2019 kilpailu on jo kolmastoista järjestettävä kisa, joka kuuluu Positiivarit Oy:n Vuoden Positiivisin Suomalainen -kilpailuun, jossa Nuorkauppakamarit valitsevat oman alueensa voittajan. Havis Amandan Nuorkauppakamari on järjestänyt Helsingin kilpailua Positiivareiden ja yhteistyökumppaneidensa kanssa vuodesta 2006.

Kilpailun idea on se, että helsinkiläiset äänestävät, kuka on helsinkiläisten mielestä ansainnut positiivisimman helsinkiläisen tittelin ansioidensa, saavutustensa ja asenteensa ansiosta. Helsingin ehdokkaat toimivat aurinkoisina, usein käytännönläheisinä esimerkkeinä positiivisen asenteen vahvuudesta. Esittelemme näillä sivuilla kunkin ehdokkaan, joihin voi tutustua myös Havis Amandan Instagram -, Linkedin-ja verkkosivuilla havisamanda.com.

Viime vuoden voittoon ylsi bloggaaja Julia Thurén.

Avaamme äänestyssivut 12.6.2018, jonka jälkeen omaa ehdokastaan voi äänestää sivuilla 12.7. asti. Voittaja palkitaan elokuussa Helsingin kaupungitalolla.

Tervetuloa mukaan kilpailuun!