Ehdokkaat

vuoden 2020 positiivisimmaksi helsinkiläiseksi ovat:


Heidi Jaari

Jaari
Kuva: Heidi Jaari

3 sukupolven Helsinkiläinen. Urheiluhullu äiti, vaimo, lentoemäntä ja hyväntekijä. Apuna ry toinen perustaja. Innostuva intoilija joka tarttuu kaikkeen ja kokeilee kaikkea. Koetan muuttaa maailman pala kerrallaan paremmaksi paikaksi kaikille elää. Aloittaen lapsista ja vähävaraisista perheistä. Koulukiusaamisen lopettamisen ja lasten syrjäytymisen ja yksinäisyyden poistaja. Koetan löytää positiivista kaikista tilanteista ja omalla positiivisella toiminnalla saada ihmiset näkemään hyvää ja tarttumaan siihen.

Nauru pidentää ikää ja hymyyn vastataan hymyllä.


Susanna Laine


Kuva: Susanna Laine

Susanna on työskennellyt 15 vuotta televisiossa, radiossa kuin teatterin lavalla. Hän suhtautuu uusiin haasteisiin optimistisesti ja elämään muutenkin innolla ja seikkailumielellä.

Susanna on juontanut viimeiset kuusi vuotta Ylellä palkittua hyväntuulista asiaohjelmaa Puoli seitsemän. Hän ilahduttaa katsojia ruudun kautta joka arkipäivä.


Pekka Sauri

Sauri
Kuva: Lehtikuva / Vesa Moilanen

Tässä lyhyt esittely töistäni ja tekemisistäni. Toimin marraskuusta 2017 lähtien työelämäprofessorina Helsingin yliopistossa (Valtiotieteellinen tiedekunta, organisaatioviestintä). Aiemmin olin 14 vuoden ajan Helsingin apulaiskaupunginjohtajana (2003–2017, rakennus- ja ympäristötoimi). Ensimmäiseen luottamustoimeeni Helsingin kaupungilla tulin vuonna 1984 ja toimin vuosien varrella mm. terveys- ja sosiaalilautakunnissa, kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajana.

Toimitin Yölinja-puhelinkontaktiohjelmaa Radio Cityssä (1986-1997) ja Yleisradiossa (1997-2002) yhteensä 16 vuoden ajan. Vieläkin tuntemattomat vastaantulijat tulevat puhumaan ohjelmasta miltei päivittäin.

Ihmiskunnan parhaat päivät ovat vasta edessäpäin.

Äänestä suosikkiasi tästä