Havis Amandan Nuorkauppakamari

Havis Amandan Nuorkauppakamari on Suomen ainoa kokonaan naisjäsenistä koostuva nuorkauppakamari. Tavoitteenamme on ylläpitää verkostoa, joka tarjoaa nuorille aikuisille johtamiseen, kansainvälistymiseen, yrittäjyyteen ja sosiaalisen vastuun kasvattamiseen liittyvää kokemusta ja osaamista. Tarjoamme mahdollisuuden yhteisölliseen ajanviettoon, osaamisen kasvattamiseen ja verkostoitumiseen.

Koulutustoimintamme on palkittu useasti kansallisella sekä kansainvälisellä tasolla, vuonna 2007 maailman parhaana. Perustamisvuotenaan 2004 Amandat valittiin maailman parhaaksi uudeksi nuorkauppakamariksi ja vuonna 2014 saimme NNKY:n tunnustuspalkinnon naisjohtajuuden edistämisestä.

Viralliset kokoukset, tapahtumat sekä rennot illanvietot ja iltajuhlat ovat erinomaisia tilaisuuksia tutustua Amandoihin ja muihin nuorkauppakamarilaisiin. Vuoden kohokohta on erityisesti Amandojen vuosijuhla, joka huipentuu Havis Amanda patsaan kukitukseen. Monet kamariaikana solmitut ystävyyssuhteet – kotimaassa ja ulkomailla – kestävät eliniän. Iltajuhlissa Amandojen käyntikorttina ovat punaiset iltapuvut.

Amandat ovat osa kansainvälistä nuorkauppakamarijärjestöä (JCI). Lue lisää nuorkauppakamaritoiminnasta Suomessa (nuorkauppakamarit.fi) ja kansainvälisesti (www.jci.cc).

Lue meistä lisää www.havisamanda.com