Yhteistyökumppanit

KCM_HKI_RL_24h_Hyvaruoka_CMYK_LOGO_bl

sandro logoimg_3260Bryggeri logo vihreä pyöreä

 

YHTEISTYÖKUMPPANIKSI?

Positiivisin helsinkiläinen on suosittu ja mediassa näkyvyyttä saava projekti, joka toteutetaan tänä vuonna jo kolmattatoista kertaa. Tänä vuonna  kilpailussa painotetaan positiivisuuden lisäksi vastuullisuutta ja kestävää kehitystä toivomme myös kumppaneiltamme näiden arvojen kunnioittamista.

Aikaisempia Vuoden Positiivisin helsinkiläinen – voittajia ovat mm. olleet bloggari Julia Thurén (2018), Anni Hautala (2017), Mervi Hämäläinen (2016) ja Sami Hedberg (2015). Tämän vuoden ehdokkaisiin myös teillä on mahdollisuus vaikuttaa! Lopullinen voittaja valitaan äänestyksellä ja palkitaan pormestarin vastaanotolla Helsingin kaupungintalolla elokuun lopulla.

Vuodesta toiseen Positiivisin helsinkiläinen projekti on kerännyt runsaasti medianäkyvyyttä. Lisäksi äänestäjät ovat lähteneet aktiivisesti mukaan. Ääniä kerätään vuosittain useampia tuhansia, ja useimpina vuosina 10 000 äänen raja on mennyt rikki.

Haluatteko kasvattaa yrityksenne positiivista imagoa ja saada positiivista medianäkyvyyttä? Lähtemällä mukaan projektiin teillä on mahdollisuus osoittaa vastuullisuuttanne ja hyötyä projektin mukana tuomasta positiivisesta näkyvyydestä.

Näkyvyys riippuu siitä, minkälaisella panostuksella tahdotte lähteä mukaan tukemaan tapahtumaa. Näkyvyys voikin tarkoittaa esimerkiksi näkyvyyttä projektin sosiaalisessa mediassa tai kotisivuilla taikka puheenvuoroa lehdistö- ja palkitsemistilaisuudessa elokuussa 2019.

Projektin myötä teillä on mahtava tilaisuus vahvistaa positiivista brändiänne nykyisten ja tulevien asiakkaiden keskuudessa!

Haluatko kumppaniksi?