K-Citymarket Ruoholahti

KCM_HKI_RL_24h_Hyvaruoka_CMYK_LOGO_bl

Positiivisimman helsinkiläisen yhteistyökumppani K-Citymarket Helsinki Ruoholahti sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa metroaseman tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella Itämerenkadulla.

Vuonna 2002 avattu hypermarket palvelee helsinkiläisiä ostoksilla kävijöitä joka päivä klo 9-22 tarjoten asiakkailleen monipuoliset ja laajat valikoimat elintarvikkeita sekä käyttötavaraa.

Kauppa valittiin vuonna 2014 Suomen parhaaksi K-Citymarketiksi. Palkinto ansaittiin korkealla asiakastyytyväisyydellä, hyvällä palvelulla, myynnin ja asiakasmäärän kehityksellä sekä herkullisen ja ruokaisan ostosympäristön luomisella asiakkaille.

Kauppiaana K-Citymarket Helsinki Ruoholahdessa toimii Tero Huhtala, jonka tinkimättömänä periaatteena on kaupan ruokaisuus, laatu ja hyvä ilmapiiri. Huhtalalle on tärkeää tarjota asiakkaille parhaat raaka-aineet, kuten lihat ja kalat, sekä erinomainen palvelu ruoan valmistukseen. Kaupasta löytyvät monipuolisen ja tuoreen hedelmä- ja vihannesosaston sekä liha- ja kalatiskien lisäksi smoothie- ja salaattibaarit. Kaupan hedelmä- ja vihannesosastolla panostetaan tuoreuden ja monipuolisuuden lisäksi lähiruokaan ja kotimaisiin tuotteisiin. Kauppa onkin valittu K-Citymarket -ketjun vuoden 2016 parhaaksi hedelmä- ja vihanneskaupaksi. Helsingin K-citymarket Ruoholahden puolesta puhui monipuolinen ja laadukas valikoima. Ruoholahdessa yli puolet kaupan asiakkaista ostaakin joka asiointikerrallaan tuotteita hedelmä- ja vihannesosastolta.

”Olemme panostaneet siihen, että hedelmä- ja vihannesosastomme on laadukas ja monipuolinen. Se onkin kauppamme ylpeydenaihe. Tavoitteenamme on toteuttaa kaikki asiakkaiden toiveet ja tätä selvästi arvostetaan”, toteaa K-citymarket Ruoholahden kauppias Tero Huhtala.

K-Citymarket Helsinki Ruoholahti lähti mukaan järjestämään Positiivisin helsinkiläinen 2018 -tapahtumaa, sillä kilpailun positiivinen sanoma puhutteli Huhtalaa. Kauppias haluaa välittää samaa positiivista asennetta kaupassa ostoksia tekeville asiakkailleen ja siellä työskentelevälle henkilökunnalleen.

Kaupan verkkosivuilla voit tutustua paremmin sen toimintaan ja tarjontaan: https://www.k-citymarket.fi/kaupat/helsinki-ruoholahti/